Blog

NAPOTKI ZA POCENI POTOVANJA

Za začetek se verjetno vsi vprašamo ali so potovanja v času epidemije sploh mogoča. Odgovor je JA. Seveda, da so. Pred samim prestopom meje preglejte pogoje za vstop v tujo državo. Nekaj uporabnih strani: https://www.avtokampi.si/ , kjer res ažurno objavljajo spremembe glede vstopa v sosednje države. https://www.germany.travel/en/home.html Za vse tiste, ki vas zanimajo pogoji zaNadaljuj z branjem “NAPOTKI ZA POCENI POTOVANJA”

PZA Paternoster, Litija

Zaprte regijske meje, naša želja pa precej večja, kot omejitve. Zato smo odkril PZA v naši regiji. Mislim, da smo postavl rekord v najkrajši vožnji do lokacije našega vikend izleta. Vse je potekal kot po navadi, bratec Benimar je bil prvi na lokaciji, mi smo se odpravl takoj za njimi. Pa vseeno je bila zaNadaljuj z branjem “PZA Paternoster, Litija”

Mallorca 2. teden

Mallorca ju do sedaj še ni razočarala. Ravno obratno, bila sta resnično navdušena do trenutka, ko sta zagledala… Tkole nekak se je zakluču 1. teden na Mallorci. In kaj je sledilo? Ker sta tastaredva precej optimistično splanirala, da bosta 2. teden potovanja prenočišča rezervirala sproti, sta za nagrado dobila presenečenje. House in the middle of nowhere,Nadaljuj z branjem “Mallorca 2. teden”

Mallorca, 1. teden

“Neža, a grma letus na Mallorco?” “Ja, pa pejma!” Brez dileme, odločen ja. In tako se je dopust na Mallorco tut uradno začel. Dobr, da mamo strica Googla in Viso. Prvi poišče cenovno ugodne karte, slednja pa omogoč, da se nepozabno potovanje lahko začne. Mallorca, biser Sredozemlja, sončni otok pa še kej bi se najdl.Nadaljuj z branjem “Mallorca, 1. teden”

Spomini na Ibizo

V preteklem tednu so se spomini vračali na tretji največji otok Balearskega otočja, Ibizo. Otok, kjer nočno življenje ponuja vse in še več, kjer te na vsakem koraku spremljajo vabila na najbolj noro zabavo tvojega življenja, otok, ki ponuja slikovito pokrajino, prelepe plaže in predvsem otok, kjer denarnice ne ostanejo polne 🙂 Naša ultra deklicaNadaljuj z branjem “Spomini na Ibizo”

Nalaganje …

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sledi nam.

Prejmi obvestilo, ko bo na voljo nova objava.

%d bloggers like this: